Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye nöbetlemleri hızlı bir şekilde binalabilir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta hakikat oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Bununla yanında kötüdaki kriterlere sahip olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış edinmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun dışında mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere yönlü olmalıdır.

Yangın veya ivedili durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları kadar bina eminği niyetının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, Yangın Kapısı Fiyatları paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kullanılan kapı fitili muhtevain tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Report this wiki page